söndag 24 april 2011

Sen kväll och ytterligare en dag i solen!

Nu har bloggfamiljen landat på östra köpmans igen efter en underbar dag på stadens gator och lekplats, följt av en dramatisk fotbollsmatch samt ett påskfirande hemma hos Axels mormor och morfar!
Dagen började tidigt även idag, fast idag var det jag som fick sova en stund extra! Efter frukost gjorde sig hela familjen i ordning för att uträtta ärenden på stan samt njuta av solen. Efter att besökt telenor, hallbergs, stadium, kicks och en del andra småaffärer så gick vi mot glassiären för att njuta av en glass! Gottigott! Även Axel gillade glassköpet kan jag meddela. När vi ätit våra glassar så begav vi oss mot lekparken för att gunga och leka i sanden. Efter en lång stunds lek så hade vi en kolsvart son med oss hem, hela ansiktet, munnen och händerna var fulla med grus, men roligt hade han!!
Efter att ha tvättat av grabben och gett honom lite käk hemma så var det efter en stund hög tid att åka mot Holmsjö för att kolla in Sillhövdas hemmapremiär mot Saxemara, och vilken premiär det blev. Tuffa tag, hets känslor och vackra mål fick vi se. 2-2 slutade matchen och Sillhövdas är fortfarande obesegrade i division 3! Kul!
Vi körde direkt från fotbollen hem till Stefan och Kerstin, där även morbror Carl och mostrarna Amanda och Fia var. Vi var alla imponerade av Stefans bygge av trädäck med inbygda lampor, tjusigt! Vi åt grillat och kalasade på fruktsallad! Axel fick också påskpresenter i massor. I ägget låg kläder, sandleksaker av storlek mindre och så hade morbror carl köpt en så tuff jacka från polar'n.. Den ska jag ha när jag åker till fur imorgon sa Axel!
Kvällen avslutades med lite Trivial Persuit, fan att jag aldrig kan få vinna!
Nu är det godnatt så att vi orkar med ytterligare en dag ute i solskenet i morgon! Då beger vi oss till Fur!

/bloggpappan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar