fredag 12 november 2010

Njuter...

Vi bara njuter!

Av att vara hemma! Ni kan inte förstå hur skönt det är!
Men samtidigt så går en tanke till alla de föräldrar och barn som är kvar i Lund, vi lärde känna några lite på ytan och det finns oändligt många öden och berättelser och familjen Karlsson/Fagerberg inser att vi har haft ett ytterst lite uns av tur ändå som "redan" är hemma.

Som sagt var är vi nu tillbaka i vår lägenhet, och dagen har varit vigd åt tvätt och handling. Men bloggmamman har ändå hunnit med att gå en runda på stan med syster, och hennes mamma har varit en runda på fika. Och jag har hunnit vara på återbesök på Rödeby Vårdcentral angående min cysta i bitestikeln. Dessutom så har jag hunnit köpa en av bloggmammans julklappar! Bra va?

Vår älskade Axel har också idag blivit introducerad i matens värld! Han har fått sina första skedar gröt, frågan är om han fick i sig nåt, men han har i alla fall haft det runt/kring munnen!

Nu är det fredagsmys med familjen och även Fia är här och myser lite!

Lite senare kommer en bildbomb från permiss-natten på hotellet, resan hem och dagen hemma i stan!

/Bloggpappan

2 kommentarer:

  1. Hoppas Axel tycker det är gott med gröt! Skönt att höra att ni njuter av att vara hemma, så ni inte är nervösa.

    SvaraRadera
  2. Nej, Beatrice, Axel tyckte det var sådär med gröt:) Men men, han vänjer sig kanske! Nej, just nu funkar det faktiskt bra, men tittar till honom ofta!! Hoppas ni har det bra hemma nu, familjen samlad igen!

    SvaraRadera