lördag 13 november 2010

Förlåt!

Får börja med att be om ursäkt för att bilderna ej dök upp som lovat igår kväll! Får fixa det nu! Det var nämligen så att precis efter blogginlägget igår ringe Jimmy och ville ha hjälp me att stånka in tre styck IKEA-garderober modell skittung.
Så jag pep dit och vi slet och bar och slet ännu mer... och som belöning så fick vi ju avnjuta vars en öl och en snaps... eller fyra =)

Därefter så lämnade jag Jimmy och Emelie åt sitt öde och önskade dom lycka till me snickrandet. Klockan halv ett pep det till i telefonen och det var klart! Imponerande!

Axel vaknade vid halv sju idag på morgonen, jag tog mitt nsvar efter några djupa suckar och bloggmamman fick sovmorgon till kvart i tio!! Varsågod! Sen så fixade vi lite frukost till oss, och jag var sugen på att testa gröt till Axel igen så det gjorde vi, inte direkt så att han "äter" men han har det i alla fall runt omkring och med tiden så ska det nog gå bra. Just nu är Axel i "sovkoma" efter att ha slukat 170 ml (!!) ersättning, ett nytt rekord med 20 ml. Bloggmamman är på stan med syster Fia och jag sitter och äter choklad med Rebecca Israelsson.

Bilderna som följer är från permiss-natten på hotellet, promenaden i Lund, resan hem och så några från vår korta tid hemma!

Skickar en tanke till Stockholm och Sam och Sam-föräldrarna! Rapporterna säger att det går framåt men tyvärr så har Sam-pappan åkt på pumpen med feber! Krya på dig!

/bloggpappan

3 kommentarer:

 1. Tvi Vale va SÖT....A ni är!

  ...och TACK för era bildbomber!!!

  Har han börjat äta banmat nu??

  KRAM på er!

  Annika

  SvaraRadera
 2. Hej på er!
  Vilka fina kort! Förstår att det måste kännas skönt att vara hemma igen! Längtar tills vi också är det:) Sam-pappan är ju i och för sig det just nu, men nerbäddad under täcket. Trist! Så jag, Sam-mamman, och Sam får mysa för oss själva. Passade precis på att ta en liten promenad till McDonalds fram och tillbaks:. Sam sov hela tiden gott i sin vagn!

  Ha det gott vänner! Vi saknar er!
  Kram Malin, Sam-mamman:) och Sam

  SvaraRadera
 3. Så söt han är er lilla krabbat.. Så härligt att allt gått vägen. Han ser ut som en riktig liten buse = helt underbart:) Många kramar från fam Lindsjö/Thiman

  SvaraRadera