fredag 10 september 2010

Stressigt!

Idag har varit en stressig dag kan man lugnt säga!

Slutade jobba vid halv två, drog direkt och hämtade vår nyinköpta JVC videokamera på expert och tog snabbfilen till Östra köpmansgatan 27 för att hämta Axel med mamma.
Vi skulle nämligen på återträff med föräldrarna från föräldrautbildningen. Det var verkligen ett supertrevligt återbesök, vi bytte lite mailadresser och mammorna bestämde att de skulle börja promenera lite tillsammans, med start nu på onsdag.
Efter träffen så gick vi ner till NEO och lämnade en liten tavla som tack för all hjälp vi fått av dom, tror dom gillade den=)Efter detta så begav vi oss pang hem till hemmet för att börja förbereda för Axels dop och kalaset efteråt. Som känt är så kommer bara mina föräldrar och syskon och bloggmammans föräldrar med syskon och allt detta på grund av infektionsrisk för Axel. Men trots detta så beräknas det dyka upp 15 personer, puh!

Så vid skrivande stund så är näst sista pajen i ugnen och lugnet börjar lägga sig.
Vi har gjort tre "sockerkakebottnar" och lagt ihop till en smarrig tårta, grädde och sista gottet läggs på imorgon, vi har även gjort pajer som sagt var. 6 stycken för att vara exakt, två tacopajer, två bacon & kyckling pajer och två ost & skinkpajer.

Så imorgon ska det "bara" göras sallad och dukas lite. och tårtan som sagt var!

Tack också till Fia för all hjälp!


ps Axel har suttit upp i sin vagn idag också!

/bloggpappan

2 kommentarer:

  1. De e bra Axel, visa vem det är som bestämmer!...vill man leka mitt i natten så bör man faktiskt få göra det!....eller hur??...;)
    Vad SKÖNT att Du mår bra igen, så mamma och pappa slipper vara oroliga mer! =D

    Kramar i MASSOR!

    Annika

    SvaraRadera