torsdag 9 september 2010

Idag känns han igen!

Idag känner vi igen vår lille älskling igen! Han är glad och skrattar, pratar och leker! Skönt det! Natten var väl ok. Han åt vid 00.30 ca och där efter var han pigg eftersom han sovit i princip hela kvällen, så Axel och jag var uppe och lekte i gymet till klockan 02.00 då han började bli trött igen. Han somnade men sov lite oroligt och jag var uppe och gav han nappen några gånger. Han åt igen vid 04.30-tiden, men kom inte till ro efter det målet så till slut tog bloggpappan honom på bröstet och då somnade han gott! Var längesen han sov på vårt bröst på natten nu, men behövde väl den närheten i natt! Axel och jag tog sovmorgon idag efter vårt nattliga äventyr, steg inte upp förrän 09.30 :) Bloggpappan var också riktigt trött idag när han skulle gå till jobbet, tyckte synd om honom när han var tvungen att ge sig iväg...

Helle kom förbi och lunchade här idag, mysigt! Det räcker med den lilla stunden att få prata lite och uppdatera sig på läget, riktigt kul inslag i vardagen!

Idag kommer Axels mormor hem! Hon jobbar ju i Kosovo och stannar hemma en vecka nu! Hon kommer hem till Sverige för gott i slutet av oktober!

Några foton från nattens lek:


Vår söta lilla skrutt!


Fångad!

/Bloggmamman

3 kommentarer:

  1. Ja, skönt att Axel varit bättre idag! O vad han pratade idag, kunde t o m prata med moster i telefon! Så roligt att höra honom i luren :) Kram på er!

    SvaraRadera
  2. Ja, det var lite häftigt! Undrar just vad han sa?!!Kram till dig med från oss!

    SvaraRadera
  3. Tack för trevlig lunch idag!

    SvaraRadera