fredag 23 juli 2010

Njuter av att vara hemma!

Så här långt känns det bara bra att vara hemma igen! Vi har inte gjort så mycket under eftermiddagen. Vi har kollat golf på TV från Scandinavian Masters, Jocke har varit och handlat och jag och Axel har myst i soffan! Axel har sovit sov en stock, så även han tyckte nog det var härligt att komma hem!

Jocke har även varit på babyproffsen och köpt nappar till nappflaskan! Äntligen hittade vi rätt:) Har försökt med ett antal nappar men ingen passade Axel mer än den vi hade från Neo...Han har bara spottat ut maten i mungiporna med de andra napparna, kräsen eller vad?! Men idag gick matningen bra igen!!
Nu sitter vi i soffan och njuter av att vara hemma! Vi tittar på TV och festar med lite godis:) Axel ligger och har det bra hos pappa!
/Bloggmamman

3 kommentarer:

 1. Vad mysigt...skönt för er att vara hemma. Vad stor han har blivit. SÖTNOS! Fotocollage e kul. Programmet heter Picasa. Gratis att ladda hem. Har många roliga funktioner. Ikväll ska vi på winnerbäck i ösregn.....Kram

  SvaraRadera
 2. MYSIGT att få vara hemma hela lilla familjen! Fortsätt att mysa på ni!...nu ska jag tvinga med mig lillhunden ut i regnet och det där blöta uppskattas INTE så mycket kan jag säga...då sover han hellre! ;D

  Kramen till er!

  SvaraRadera
 3. Carolin Fredriksson24 juli 2010 kl. 15:02

  Jag blir så rörd när jag läser er blogg! Önskar er all styrka! Han är så söt lille Axel!

  Kram på er!

  SvaraRadera