onsdag 19 mars 2014

Hjärtepins!

Årets försäljning av hjärtepins är sammanställd! Med god hjälp av nära och kära så sålde vi 174 stycken! Det ger  6960 kronor till hjärt- & lungfonden! Axels hjärta samlade totalt in 1800 och dom pengar går också oavkortat till hjärt- 8 Lungfonden!

Verkligen ett stort tack till alla som bidragit! 

Hur mår Axel nu då? Jo han är mycket piggare men man hör fortfarande att han är ansträngd i sin andning och är tröttare än vanligt! 

1 kommentar:

  1. Hej! Jag heter Klara och skriver just nu kandidatuppsats vid institutionen för nordiska språk vid Uppsala universitet. Till grund för mitt ämnesval ligger ett samarbetsprojekt mellan Uppsala universitet, Akademiska sjukhuset i Uppsala, Astrid Lindgrens barnsjukhus i Stockholm och Karolinska institutet där syftet är att undersöka hur man bäst utformar information till föräldrar eller gravida, med eller utan partner, där barnet eller fostret diagnostiserats med hjärtfel. I min uppsats kommer jag att undersöka och titta närmare på hjärtebarnsbloggar då man utifrån en förstudie tagit reda på att personer i denna situation intresserar sig för andras personliga erfarenheter i form av exempelvis bloggar. Mitt material kommer bestå av ett antal olika inlägg ur ett antal olika bloggar. Materialet kommer att anonymiseras, det vill säga att namn, platser och annat som kan avslöja personers identitet kommer att tas bort. Min fråga är om jag skulle kunna få använda mig av material från er blogg? Hör gärna av er om ni vill veta mer klara.runesson.5802@student.uu.se

    SvaraRadera