lördag 19 maj 2012

Min stora dag!

Nu är man på väg till Helsingborg eller rättare sagt Ring Knutstorp för att avnjuta lördagens STCC tävlingar.

Då kan man fråga sig varför detta? Jo det är så att min bror blev av sjukhuset nominerad till "Min stora dag" och han blev därefter uttagen att faktiskt få hitta på något! Efter lång fundering så önskade han att få motivlacka sin bil hos ett "motivproffs" och det var uns problem. Dessutom så fick han som sagt erbjudande att få åka på STCC tävling och dessutom få komma ner i depån och även åka en runda med vinnaren! Så häftigt för honom och det är han värd med tanke på vad han går igenom! Vackert också av personalen på sjukhuset som nominerade honom!

Igår var Axel med mig på jobbet och han skötte sig exemplariskt! Bloggmamman var tidig och gjorde även hon sällskap på jobbet tills axel vaknade! När vi sen åkte från jobbet så åkte vi till maxi för att handla inför axels 2-års kalas! Axel var med på maxi vilket för bara en kort tid sedan varit en omöjlighet och galen tanke, men där ser man hur det kan bli!

Dessutom en kortis på leksakhuset för att inhandla den sista paketen till sonen!

På kvällen fick vi besök av Jimmy och Emelie! Det blev tacos och kompismys! Trevligt! Axel fick också en jättefin 2-års present i form av nytt köksset till hans egna lilla kök! Tack!!

/bloggpappan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar