lördag 21 januari 2012

Lördagsmys??

Axel precis skogstokiga humör har fortsatt även i eftermiddag! Han verkar dessutom ha riktigt ont emellanåt och har fått starkare smärtstillande! Kräkandet har fortsatt och tillslut så ville sköterskan testa att locka ut lite bajs ifall det var där felet låg!

Första försöket gjorde att det kom en liten mängd och efter det så har han faktiskt fått behålla den lilla mat vi gett honom! En gaffel pasta oh köttfärssås orkade han äta och två gånger 50 ml sondmat plus näringsdryck!

Hans oro och ilska fortsatte dock oh ett andra försök gjordes med ett lavemang av olja! Ingen direkt effekt men oljan ska tydligen smörja tarmarna så att han får enklare att bajsa!

Tja, det är så här våra timmar/dagar ser ut! En trött och utslagen Axel som orkar busa en liten stund och däremellan en vansinnig Axel som liksom inte kommer ur sin ilska!

Angående att komma ner på 67:an så har vi fått veta att det så klart blir inatt också men skulle det akut krävas plats så är det vi som åker ner! Usch, jag vet inte om jag är redo!

Lite lördagsmys blev det också, iform av utkörd pizza! Gottigott!

/bloggpappan

2 kommentarer:

  1. Oj, oj, lille Axel. Vi tänker på er! Hoppas morgondagen blir en bra dag. Stora kramar från oss

    SvaraRadera
  2. Som vi tänker på er och lider med er. Hoppas så att humöret vänder och han får behålla käket. Krama honom från oss!!

    Hela familjen hälsar, Malin, Sam, Fred, Frank och Sam-pappan

    SvaraRadera