tisdag 25 oktober 2011

Morgon/förmiddag med mycket bestyr

I morse strax innan 07.00 åkte bloggpappan iväg för att besiktiga bilen. Axel och jag fixade i ordning oss här hemma. Bilen gick prickfritt igen besiktningen och när bloggpappan kom hem igen packade vi ihop lite saker i skötväskan för att bege oss till vårdcentralen för att Axel skulle få influensasprutan. Axel charmade sköterskorna där och var jätteduktig när han fick sprutan, skrek bara ytterst lite precis vid sticket. Efter det åkte vi hem för att äta frukost. När vi var färdiga med det satte vi oss i bilen och bloggpappan och Axel körde mig till jobbet för att sedan åka mot sjukhuset där det skulle genomföras ett ultraljud på hjärtat. Allt var oförändrat på hjärtat, alltid lika skönt att få det beskedet. Vi fick också reda på att det var en bakterie i Axels mage som orsakat diarrén förra veckan, men det var inget att behandla utan det skulle gå över av sig själv.

Hemma igen var det dags för lunch och sovvila. Bloggpappan fixade lite i lägenheten. I eftermiddags gjorde Axel och bloggpappan pannkakor och det gick hem hos Axel! Efter det gick de till en lekpark och lekte ett bra tag, härligt!

Jag har jobbat hela dagen men i morgon börjar jag tidigt och slutar tidigt och har hela eftermiddagen med familjen! Vi ska även träffa Ella och hennes föräldrar, som vi gått med i föräldragruppen. Det ska bli jätteskoj att ses igen, för det var riktigt längesen vi sågs!

/Bloggmamman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar