lördag 17 september 2011

Lugn lördagkväll!

Bloggpappan sitter just nu och förbereder ett parti monopol. Detta har han sett fram emot hela dagen! Både bloggpappan och jag är väldigt tävlingsinriktade så vid motgång är inte någon av oss glada, men är väl bara att säga: må bästa man/kvinna vinna :)

Axel och jag åkte, som tidigare skrivits, ut till Rosenholm för att se när bloggpappan spelade fotboll. Där mötte vi upp Christine och hade trevligt en stund! Axel intog lunch med fotbollsmatch som utsikt från vagnen och det var nog en vinnande taktik, i alla fall just idag! Axel åt och åt och applåderade emellanåt.

Sedan åkte vi bara hem för att packa om väskan och bloggpappan och jag tog lite hemmabakad smörgås för att stilla vår hunger. Vi åkte mot Holmsjö för att återigen titta på fotboll, denna gång Sillhövda -Växjö! Sillhövda gick därifrån med segern, 1-0 blev det. Tydligen en riktigt viktig vinst menar de som har koll på tabellen, så det var ju bra att de vann denna ganska fula men spännande match.

Vi åkte hemåt och bloggpappan gjorde pizza till oss. Mycket god blev den, som alltid! Efter pizzan var det läggdags för Axel och nu är det lugnt lördagsmys för oss.

/Bloggmamman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar