lördag 25 juni 2011

Foppatofflor, träningsjacka och burköl!

Ja det är livet! Husvagnslivet! Och det har vi anpassat oss till verkligen accepterat denna helgen! Efter att svärmor och svärfar tagit morgonpasset med Axel idag och gett oss sovmorgon till efter åtta så var vi riktigt utvilade och såg fram emot ytterligare en bra dag för familjen!

Efter frukosten så lektes det massor och skojades så det stod härliga till! Innan lunch åkte vi hemåt för att fräscha på oss och ladda om packningen innan vi åkte tillbaka för ytterligare en natt i husvagn.

Medans familjen var hemma och åt så passade jag på att hälsa på min lillebror på sjukan. Inatt hade han fått åka akut upp på op efter att ha kräkts en halv liter blod. Lika mycket fanns i magen och efter att fått bort det så fann man 12 sår i magen. Alla hade blödit men en var dom tvugna att häfta ihop. Anledningen till detta vet som inte utan letar förtvivlat, men fortfarande ikväll så hade hans blodvärde fortfarande svårt att komma upp i bra siffror trots flera påsar nytt blod! Fans skit i helvete rent ut sagt.

Väl tillbaka i husvagnen så blev det fortsatt mys och bus, och strax efter det blev det grillade hamburgare! Rött vin glider lätt ner i magen i lugnt och behärskat tempo och eftersom Axel tog en toksen tupplur på kvällen så hann vi också gå ner till trubadurkvällen och dansa lite! Axel älskar verkligen musik och det var massor av folk som passade på att busa med vår dansande lilla prins!

Kvart över nio somnade gillet och nu är det sällskapsspel som gäller och ett öra på trubadurerna! Ett finger på luren också för att hålla koll på att brorsan sköter sig!

/bloggpappan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar