måndag 20 juni 2011

En trött bloggmamma...

sitter i soffan och försöker ta igen sig efter en dag på jobbet! Mycket info, planering, nya tankar och ideér gör att jag känner mig helt fullproppad i huvudet, men en bra dag har jag haft! Det var kul att komma tillbaka till jobbet idag och få träffa alla kollegor och jag ser faktiskt fram emot att komma tillbaka och börja jobba till hösten. Naturligtvis kommer jag sakna det liv jag har idag med lediga dagar tillsammans med Axel men vet ju att jag inte kan ha det så i all evinnerlighet:) Och så vet jag ju att Axel kommer ha det bra hemma med sin pappa till hösten och det känns bra!

Dagen började mycket tidigt idag, 05.20...Jag skulle upp strax där efter i vilket fall som helst, så efter lite välling till Axel fick han följa med mig upp och bloggpappan fick en stunds sömn till. Vid 7 var vi ute på bilverkstaden för de skulle fixa något på bilen och där efter lämnade bloggpappan och Axel mig på jobbet och då åkte hem för att äta frukost.

Jag har som sagt varit på jobbet hela dagen, men hört av mig nån gång för att se hur min killar har haft det hemma:) På förmiddagen var Axels farmor och farfar här en stund och där efter har Axel och bloggpappan umgåtts här hemma. Vädret har ju varit urkasst idag med en massa regn så det har förutom en kort promenad varit innevistelse för dem. När jag kom hem halv fem åt Axel middag och sedan gick bloggpappan till fotbollssamlingen. Axel och jag hade tänkt att åka och titta på matchen, men det kom några rejäla skurar så vi bestämde att inte göra det. Nu sover Axel gott i sin säng och jag ska vila stanna här i soffan HELA kvällen:) Tror nog det blir svårt att hålla sig vaken...!

/Bloggmamman

1 kommentar:

  1. Vad roligt att komma tillbaka till jobbet! Blandade känslor, jag vet. Roligt att fokusera på annat om dagarna ibland kan jag känna i alla fall. Och min tid med Elise blir så mycket mer både värdefull och rolig när jag väl är hemma från jobbet!

    SvaraRadera