onsdag 25 maj 2011

Roliga aktiviteter...

....såsom en promenad på stan och tävlan i blodomloppet har stått på schemat idag!

Kan börja ned att berätta att Axel varit lite småsjuk idag, garanterar på grund av sprutorna igår. 38, 2 släppte bloggmamman upp febern i innan Jon bestämde sig för art ge Alvedon och det gjorde lite nytta, åtminstone mot febern. Kan berätta att ser märks så tydligt på lilleman när det inte står helt rätt till, i vanliga fall är han ALDRIG missnöjd eller svår men lilla minsta feber eller förkylning kan göra honom jättegnällig. Men framåt två-halv tre tiden så var den gamle glade Axel tillbaka igen, om än lite tröttare än vanligt!

När jag kom hem från jobbet så gick vi nästan direkt upp på stan för att bara komma ut lite och dessutom passa på att småhandla lite nödvändigheter. Vädret var stundom skit, stundom underbart. Så när vi bestämde oss för att köpa en glass på glassiären så var vädret jättefint, men väl ute igen så var det regn så långt ögat kunde nå! Folk som gick förbi oss undrade nog lite över hurdana vi var då vi smaskade på glass samtidigt som vi småsprang från regnet.

Väl hemma igen fick Axel lite mat, betoning på lite så han ju varit hängig idag och det har även satt sig på matsuget! Föga oväntat! Därefter så packade hela familjen ihop sig för att åka till västra mark och där springa blodomloppet. Efter en stund så kom Axels mormor och morfar och tog med sig Axel till vår lägenhet för att där "passa" honom tills vi kom hem. Bloggmamman hade satt upp sig på att springa 5 km och jag skulle springa/krypa 1 mil. Bloggmamman och jag var när vi kom i mål ändå väldigt nöjda ned våra prestationer,jag spran på 51.55 medans bloggmamman sprang strax över 30 minuter. Några minuter kan man nästan dra bort på bloggmammans tid då hon stannade för att hjälpa sin syster Jojjan som oturligt nog stod på huvudet.

Efter loppet så samlades vi i våra lag och fikade den matkorg vi fått eftersom vi deltog. Mycket trevligt hade vi båda, jag medd mina arbetskamrater och bloggmamman med sitt lag.

När vi kom hem så låg lillfjant i mormors famn då han hade vaknat till och inte velat somna om i sängen. Bloggmamman och jag passade på att ta ett bad, TILLSAMMANS... Vilket inte har hänt på en evighet!

Nu har vi kommit till det dags då det är dags att sova för natten! Så godnatt alla!

/Bloggpappan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar