måndag 23 maj 2011

jobb och planering!

Ja ungefär så har dagen sett ut för mig. Var på jobbet strax efter sex för att ta hand om den disk som låg i blöt sen i lördags innan jag började min tjänstgöring vid 06.20. Dagen har flytit på i lagom tempo, lite konstigt och tråkigt väder bara... ena stunden mulet och nära på regn för att sekunden senare vara 20 grader varmt och sen återigen ändra sig till att blåsa storm, men visst sämre har man ju varit med om!

Medans jag knegade på så fördrev bloggmamman och Axel dagen genom att bara vara hemma varvat med en promenad till lekparken. Kan säga att det just nu är rätt så underhållande att se på Axel när han reser sig mot precis allt för att sedan gå runt, runt, runt i lägenheten. Duktig gosse!

På vägen hem från jobbet så stannad jag på Willy´s för att handla hem lite basvaror, nu kanske ni förstår att denna dagen varit innehållslös och mindre spännande när jag berättar om basvaru-handel på Willys! Väl hemma med mina kassar så drog familjen omgående upp på stan. Där gick vi ärenden på bland annat Hallbergs guld. Även frisörskan där bloggmamman ska göra sin håruppsättning inför bröllopet fick sig ett besök och en uppsättning börjar så smått ta form. Jag passade på att inhandla skor på skoshopen till bröllopet, har även beslutat mig för att inhandla en väst tillhörande min kostym också, var lite tveksam först men det är ju så stiligt alltså. Bloggmamman med gjorde sig ett fynd på skoshop iform av ett par Ecco av senaste modell. Nice! För säkerhets skull så tillägger jag för dom som undrar ifall Axel var med och sprang i affärerna för en gångs skull, NEJ det var han inte. Vi fick god hjälp av svärmor som passade honom utomhus medans bloggmamman och jag shoppade! Överbeskyddande föräldrar... ja = friskt barn.... JA!

Stackars svärmor kan man tycka, men enligt rykten så gick det ingen nöd på henne då även hon gjorde fynd på skoshopen... nämligen 3 stycken! Bra där Kerstin!

Efter en stund i hemmet så kom toastmadame Maria på besök för att umgås, prata strunt och framför allt planera lite angående ovan nämnda bröllop. Vi inledde planerandet med att gå och hämta pizza, fy...smisk på fingrarna... men gott var det! Ytterligare några pusselbitar har fallit på plats nu när klockan passerat tio och bloggfamiljen åter är ensamma. Nu ska vi knyta oss för natten tror jag! Godnatt!

ps. på onsdag ska jag löpa en mil i "blodomloppet"..... hur fan ska det gå till ??????

/bloggpappan

1 kommentar:

  1. Jocke, det blir nog inga problem att löpa en mil i "blodomloppet" så länge du bara använder benen, LYCKA TILL!!;)

    SvaraRadera