lördag 28 maj 2011

En eftermiddag i backaryd!

Närmare bestämt klockan halv två rullade bilen mot backaryd. Stopp gjordes i Lyckeby för att inhandla öl samt en bordsfläkt! Det gäller att vara steget före, och då vi hoppas på riktigt varmt väder i sommar samtidigt som Axel svettas nåt kopiöst så var det viktigt för oss att få hem en sådan!

Väl i Backaryd möttes vi av en liten men charmig marknad! Axels farfar som alltmer börjar anpassa sig till livet som knalle hade en olats även här, så där stod vi en stund och pratade. Några inköp blev det också, nämligen två stycken hakklappar i "tygplast". Så fina, sydda på "riktigt" sätt och inte i fabrik och dessutom verkade det vara bra kvalité. Två styck 100 kronor, klart värt! Lite andra småprylar fick vi också tag på innan vi förflyttade oss till kvällens festplats. Värdar för kvällen var underbara Åke och Ann-Sofie. Det bjöds på mycket trevligt umgänge och underbart god mat! Axel somnade gott i sin vagn vid halv åtta tiden och när det började kyla på allt för mycket så bestämde vi oss för att köra hemåt. Nu avnjuts Champions league finalen och United ska vinna, så ska det bara bli!

Förmiddagen spenderade vi hemma, massor av mys och lek hann vi med innan bloggmamman och Axel gick mot moster jojjans nya lägenhet för att kika läget. Jag tog en tur på stan för att uträtta vissa nödvändigheter, bland annat inköp av nya strumpor. Nya skor inköptes också och dessutom gjorde jag min bröllopsoutfit komplett genom att köpa en väst på brothers, där jag för övrigt köpt resterande delar såsom kostym, skjorta och fluga!

/bloggpappan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar