tisdag 22 mars 2011

Lugn tisdag!

Idag har Axel och jag inte gjort så mycket, mest bara lekt och varit på promenad. Vi har kämpat med maten hela dagen idag, är inte mycket han har fått i sig om jag jämför med de dagarna vi hade förra veckan då han åt och åt. Men det är väl så det kan vara med barn och mat, ibland äter de och ibland inte. Men är mycket stressande tycker jag!

På förmiddagen vilade vi tillsammans, Axel och jag. Efter det gick vi en promenad ut till Saltö, det blåste lite men var ändå en härlig promenad. Axel fick testa vår-utekläderna idag! På Saltö stannade vi till för att gunga lite i lekparken där! Och det var lika skoj som vanligt!Eftermiddagen har tillbringats hemma i lägenheten med lek och lite vila i soffan tillsammans. När bloggpappan kom hem fortsatte leken och efter en stund gav jag mig ut på årets första löparrunda:) Kommer nog kännas i kroppen i morgon kan jag tänka mig och medan jag sprang tänkte jag att det där med löpning är verkligen självplågeri...Men blir väl förhoppningsvis bättre! Nu är bloggpappan och tränar och jag sitter i soffan och kollar TV!

Förresten, inga vattkoppor än! Får väl se om de kommer i veckan!

2 kommentarer:

  1. Ätardagar och inteätardagar....det lever vi med ännu. Som doktorn sa till min mor då jag var lite och matvägrade...Ingen svälter ihjäl i Sverige idag....

    Kram Mia

    SvaraRadera
  2. Nej, det är ju så Mia! Men ändå jobbigt tycker jag! Men visst, han ser ju inte undernärd ut:) Kram!

    SvaraRadera