onsdag 19 januari 2011

Soon to be eight months!

Dagarna rullar på i ett hiskeligt tempo, eller hur?

I morgon fyller lillgrabben hela åtta månader! Fattar ni, åtta månader! Vart tog tiden vägen liksom. Med stormsteg mot ett år!

Jag började tjugo över sex idag och fick ju därmed också sluta tidigt! Vilket idag innebar en möjlighet att bryta ner det tvättberg som vi samlat på oss. Jag hade också tagit på mig den delikata uppgiften att ringa runt bland försäkringsbolagen och ta reda på vad det kostar att helförsäkra vår Opel-kombi nu när den fyllt tre år gammal och vagnsskadegarantin gått ut! Det lönar sig att ringa runt! Allt från 6000 kronor ner till 3955 per år fick jag ihop. Det sistnämnda och billigaste är Opels egna försäkring och styrs av IF, det är den vi haft sen vi köpte bilen och vi har varit riktigt nöjda med den då vi tyvärr behövt utnyttja den en gång. Vi hann inte mer än äga bilen i några dagar innan nåt nöt på fyllan passade på att dra sin nyckel/vasst föremål från motorhuv via taket ner på bakluckan! Tack!

Efter att ha brottats med tvätten och lämnat ett berg med ovikt tvätt till min älskling så begav jag mig ut till Rosenholm för att genomföra ett träningspass med SAIK. Löpa, löpa och löpa verkar vara årets melodi!

Nu när man är hemma igen så har vi fått sällskap av Fia och tittar just nu på Änglagård 2. Bloggmamman hade också fixat en god glass/glassdrink till oss gjord på vaniljkesella, mango och lite limesaft! Iskall så smakade den suveränt!

Imorgon och på fredag är det arbete till långt in på kvällen, dessutom fotbollsträning imorgon igen, så nu ska jag ägna lite tid åt min kärlek! Vi hörs och syns!

PS. Annika, din mugg har anlänt =)

/Bloggpappan

1 kommentar:

  1. Då dyker jag upp och hämtar den vid ett tillfälle! =D

    SvaraRadera