lördag 15 januari 2011

Härliga helg!

Dagen började för min del kl 09.00 då Axel och bloggpappan väckte mig. Vi gjorde lördasgmysfrukost med frallor och varm oboy! Sedan gjorde jag mig i ordning för att gå upp på stan. Det var längesen jag var på stan så det var riktigt skoj! Jag tog mina presentkort, som jag fått i julklapp, med mig och mötte upp syster och mamma! På Gina Tricot hittade jag svarta jeans som jag letat länge efter. Mina gamla åkte i soporna i veckan som gick, då var de totalt utslitna och sprack...Vi gick vidare till HM och där hittade jag en fin jeanskjol och en klänning/tunika! Användbara nu och mysiga till våren och sommaren:) Ja, sen köpte jag tulpaner eftersom det är tulpanens dag idag, härligt vårigt på köksbordet nu! Ja, det var nog det jag hittade, och jag är supernöjd med mina inköp! Sånt jag behövde och användbart till mycket!

Vi köpte med vars en semla hem och fikade på, gottgottigott:)

I eftermiddag var Axel, jag, moster Fia och mormor ute på promenad runt Saltö medan bloggpappan var och handlade. Vi kom hem ungefär samtidigt och då var det dags att laga middag. Idag blev det potatiskaka, lövbiff, rosépepparsås och persiljesmör. Oh, så gott det var och alla var vi jättehungriga så det var en välbehövlig måltid!

Mästerkocken lagar sås!

Nu kollar vi handbollen Slovakien-Sverige och senare blir det de tidiga Änglagårdsfilmerna som vi fått låna av min moster Annika (eller mamma lånade ut dem till oss men sa att det var Annikas!).

Trevlig lördagskväll!

/Bloggmamman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar