tisdag 18 januari 2011

Härlig tisdag!

Ja, det blev en riktigt bra dag det här också! Meningen var att vi idag skulle återupptagit våra promenader med föräldragruppen, men en efter en skickade sms att de tyvärr var sjuka så det blev ingen promenad :( Får hoppas att alla är piggare nästa vecka så att det kan bli av då! Så då stod vi helt plötsligt utan planer idag och jag kände mig rastlös och ville hitta på något istället för att bara gå här hemma en dag till. Så jag skickade ett sms till Lisa och Olivia och de hade inga planer för förmiddagen! Så jag packade ihop oss och körde till Trummenäs för en dejt där! Vi började inomhus för att mata de båda små innan vi tog en promenad i det härliga vädret! Var så roligt att få lite sällskap, alltid trevligt när vi ses! Skönt att få prata av sig lite med :)  Vid halv 2-tiden körde vi hemåt och jag åt lite lunch. Sedan busade jag och Axel en stund! Han satt i gåstolen och körde in i gymmet hela tiden och tyckte det var skoj för då kom han ju precis där grejerna hängde! Och "tutan" på gymmet kom nära! Den är så himla god att äta på, tycker Axel!

Vid halv 4-tiden somnade Axel och tänka sig, han sov nästan 2 timmar i sträck! Vet inte när det hände senast! Men när han vaknade var han gad och har nu busat med bloggpappan en stund!

Snart ska jag gå och träna och där efter gå bort till pappa och kolla handbollen! Axel och bloggpappan går lite i förväg så Axel får somna där borta. Sedan tar vi honom i vagnen hem!

/Bloggmamman

1 kommentar:

  1. Tack för en supermysig förmiddag!!Alltid lika kul att ses.Våren e på väg förhoppningsvis=) Fler prommenader och fika ute!!!Kram

    SvaraRadera