måndag 3 januari 2011

Första dagen avklarad!

Japp så var första arbetsdagen avklarad och det gick som en dans, tycker timmarna sprang iväg. Det var så kul att träffa alla barnen och upptäcka att dom minsann inte glömt ett dugg av allt det "bus" som man lärt dom! Lika kul att träffa kollegorna och snacka lite strunt igen. Jag såg till att styra upp ett medarbetarsamtal med chefen idag också, såg att vi fick mail i december om detta och ringde om en tid, så i morgon klockan halv nio blir det samtal med The Boss!

En annan grej som jag styrde upp idag var "tipsklubben" på jobbet. Vi hade en sådan precis i början när vi startat upp förskolan och under vinterstädet som mina kollegor gjorde hittade dom ett kuvert där det stod tipspengar och lagt på min hylla så då dök den briljanta idén upp att kicka igång tippet igen. Och kollegorna var inte sena att hänga på! Har inte kunnat fråga alla då några gått hem och några var lediga men det lutar åt att samtliga ska vara med. Vi lägger alla 50 kr och så köper vi en Harry Boy för 100 kr varje onsdag. Jag skulle mycket väl kunna tippa själv men med risk för att få gliringar och att det tar lite tid att få ihop en bra rad också så är Harry ett briljant spelsätt. Så säg att vi blir 15 stycken så räcker det ju i nästan 8 veckor innan man behöver slänga in en ny 50-lapp. Briljant lagom dyrt för alla och roligt!

Så nu hoppas jag att vi vinner några miljoner så jag kan gå hem från jobbet igen=)

När jag kom hem från jobbet möttes jag ev en strålande glad Axel och en underbart glad bloggmamma. Så skönt att få känna en saknad efter familjen och sen komma hem och få umgås med dom!

Just nu så lagar bloggmamman köttfärssås och spagetti till familjen. Vi ska lägga undan lite okryddat till Axel och sen mixa det för att se om han gillar hemmalagad köttfärssås så som han älskar den köpta burkköttfärssåsen.  Sen blir det nog träning för oss båda. Medans bloggmamman tränar går jag nog en runda ut mot en "vän" som ska uppdatera mitt xbox så jag kan spela de allra nyaste spelen. Viktigt!

/bloggpappan

3 kommentarer:

 1. Ordningen återställd! :-) Förstår att bloggmamman och bloggbarnet saknar dig men vi som får äran att lämna våra "huliganer" till dig på dagarna är SÅ glada att du är tillbaka. VÄLKOMMEN önskar Jennie och Isac!

  SvaraRadera
 2. Härligt att alla verkar nöjda med denna "nya" vardagen! :)

  Må gott!

  Annika

  SvaraRadera
 3. Skönt att vara efterlängtad både på jobbet och hemma. Tipsklubb kör vi också på jobbet, dock utan någon större framgång.

  Bra jobbet hemma idag, Emma...
  Kram Mia

  SvaraRadera