torsdag 13 januari 2011

Äntligen hemma!

Jo nu är man äntligen hemma efter att ha spenderat hela dagen i Rödeby och därmed också på jobbet! Jag jobbade 8.30 - 18 idag och därefter var det direkt personalmöte till halv åtta. Jag steg upp sju idag tillsammans med övriga i familjen för att avnjuta en frukost tillsammans, en stund senare satt jag på bussen och längtade redan hem till familjen i vetskapen om att dagen skulle bli väldigt lång och att Axel förmodligen skulle sova när jag kom hem. Lite plåster på såren var att det idag serverades semla på mötet! GOTT!

Och mycket riktigt, när jag kom hem så var här nedsläckt sånär som på några mysiga ljus och Axel sussade sött i sin säng och det var nära på så att bloggmamman också sov.  Det är för övrigt första gången sedan Axel föddes som jag inte träffat honom nån gång på hela dagen. Jobbigt.

Ja så mycket mer kan jag ju inte rapportera om då jag knappt vet vad som försigått under dagen på östra köpmansgatan. Jag vet att bloggmamman haft besök av sin kompis Lisa och att Axels kompis Olivia också varit med på besöket. Känner jag dom rätt så blev det nog fika, promenad och en massa prat!

Jag har också under dagen fått rapporter om att Axel ätit som en häst och lekt massor i gymmet, i hoppgungan och i sitt rum. Sova är dock något som Axel fortsätter att göra så lite som möjligt, skönt att han är pigg i alla fall!

I morgon jobbar jag 7 - 14 och får hela eftermiddagen tillsammans med familjen, NICE! Det vankas dessutom fredags-Tacos i morgon, eller som en liten kille på jobbet hade sagt : Svennebanan-mat!

/bloggpappan

1 kommentar:

  1. Svenne-banan-fredag rules! Glöm inte de vidhängande attributen fruktsallad och pyjamasmys i soffan!

    SvaraRadera