torsdag 30 december 2010

It´s three in a row!

Axel har nu sovit sig igenom tre hela nätter, vilken kille! Det räckte tydligen med att låta svärmor och svärfar passa honom några timmar! Hoppas bara det håller i sig, annars får vi väl lösa det på bästa sätt ändå.

Idag har det varit den slappaste av slappiga dagar någonsin tror jag. Jag och Axel steg upp ur sängen runt sju och lekte, tittade på tv och efter en stund ville han äta lite också. Det var nog lite John Blund i den ersättningen för Axel somnade som en stock i en timme, jag kröp ner till bloggmamman =)

Elva åt vi frukost och gjorde därefter oss iordning för dagen. Bloggmamman och Axel tog en promenad i vinterkylan medans jag tog mig i kragen och började snickra på musiktävlingen som ska avverkas sista helgen i januari på Kassabron i Rödeby. Efter ett suttit i ett par timmar så är i alla fall halva gjord, värst vilken tid det tog. Därefter var det dags för mat igen och bloggmamman styrde upp den i form av kycklingfilé, pommes och världens mest vitlökiga vitlökssås, men riktigt gott var det.

En liten nytändning på träningssidan för mig verkar vara på ingående... träning igår och så även idag. Hoppas suget håller i sig.
När jag kom hem så pussade jag bloggmamman hejdå för hon skulle gå och fika med tjejkompisar på Wayne´s Coffee minsann. Jag fick den tacksamma uppgiften att försöka få i Axel kvällsgröten.

Eller det spelar ingen roll vad jag ska honom för gröt, om det så är morgon eller middag eller kväll så är det förtvivlat svårt att äta när jag håller i skeden. Nästan tvärtom när det gäller flaskan dock! Konstigt! Idag gick det bra i ett par skedar, sen så vill han inte längre. Jag brukar oftast bli halvknäckt, småslänga skeden i gröttallriken och göra en flaska NAN, men idag tänkte jag inte ge mig. Jag försökte med allt. Byta haklapp fårn den hårda till en mjuk, jag prövade ha honom i knät, stående, vi provade att sätta oss i soffan för att ha tv:n som avledningsmanöver... men inget funkade, han fick väl i sig en tio skedar kanske sen så fick det vara bra.  På det igen imorgon.

En förklaring kan ju vara tänder som vi länge känt varit på väg men inte riktigt vill titta ut. Men de senaste dagarna har det bitits på precis allt (egentligen kanske ingen skillnad från andra dagar i och för sig) och det har dreglats nåt kopiöst. Maten har varit sisådär, åtminstone den som äts från sked, extra mycket kladd och handen ska det hela tiden gnagas på. Men vi får se, den ena dagen är det bra och den andra sämre, och så ska det nog få vara!

Nu är det miljonbingo som gäller för familjen! God kväll och glöm inte inte läsa årskrönikan i morgon!

/bloggpappan

3 kommentarer:

 1. Hej jag är en tjej från helsingborg som också har hjärtbarn.. Jag bor i helsingborg med min sambo ( pappan) och vår fina son Theo
  Skicka mail till mig hif_2007@yahoo.se

  SvaraRadera
 2. Grrr....nu har jag försökt få in ett lååångt svar och *vips* finns det inte!

  Nåväl, kortfattat - helt normalt med maten. Det kommer komma veckor då ni är glada om Axel ens äter några dagar i veckan!...och det kommer dagar då nappflaskans innehåll inte heller slinker ner. Men även det - helt normalt! ;D

  Må gott alla tre!

  Annika

  SvaraRadera
 3. ~♥~ GOTT NYTT ÅR!!! ~♥~

  ...och en kram också givetvis!

  Annika

  SvaraRadera