söndag 10 oktober 2010

Söndagslugnt!

Idag är det söndag, och vilodag enligt alla konstens regler!

Axel mår allt bättre vad det verkar och vi hoppas att det ska fortsätta så. Bloggmamman följde med moster Fia och morfar Stefan till Maxi/Elgiganten på förmiddagen och då passade bloggpappan och Axel på att mysa lite extra. Vi satt i Axels rum och lekte med några av hans leksaker! Han tycker nog att det är lite roligt och roligast är nog de leksaker som låter högst!

Axel satt en stund i sin gåstol också, han flyttar den riktigt bra nu faktiskt! Har fått börja skapa ytor till honom genom att flytta mattor och dylikt! Sen så ringde bloggpappan till Jimmy-kompisen och frågade om det fanns nåt promenadsug, och det fanns det! Så en runda på nån timme blev det! När vi kom hem så hade bloggmamman också hunnit hem, och bloggpappan tog ett skönt långbad i badkaret! Inte fel!

Dagen har sen rullat på, bloggmamman gick också på en promenad med moster Fia och bloggpappan fick då mer mys med Axel och passade på att föreviga honom på lite fler bilder! Det är kul nu när han börjar komma upp i storlekar på kläder, känns som att ju äldre han blir desto "coolare/snyggare" kläder finns det!

Imorgon ska vi tillbaka till sjukan för att väga och mäta! Tror nog inte att det hänt särskilt mycket på vikten då han ätit som en kratta den senaste tiden! Men vi får se!






/bloggpappan

4 kommentarer:

  1. Åh, va fin han är Axel!! Tittade igen på korten som ligger längs med sidan (de du pratade om igår Emma :) )... Så roliga miner han gör! O så olycklig han ser ut på det andra kortet (uppifrån)... Har Axelabstinens nu ju! Så längesen jag fick träffa honom nu!! Men vad gör man inte för att han ska bli bra ;) Kram till er!

    SvaraRadera
  2. Helt underbara kort!!! ♥

    Kram!
    Annika

    SvaraRadera
  3. Ja, men idag fick du iaf se honom Fia! Ja, är ju tyvärr så vi måste göra, är tråkigt för oss oxå ska du veta!! O visst är korten lite roliga!!Söt är han iaf på dem :) Kul med dina kommentarer med Annika!! Kram till er båda!!

    SvaraRadera
  4. Stora killen nu ju! :-) Riktigt söt! Hoppas nu ni blir friska alla och att op 1 nov blir av och går bra!!! Tänker på er! Kram Linda

    SvaraRadera