torsdag 7 oktober 2010

Award!


Vi har fått en award till vår blogg av Militärmamman. Kul! Med awarden ska man berätta om 3 saker som ligger en varm om hjärtat och visa sin favoritbild.

Det här ligger oss varmt om hjärtat:

1. Familj och vänner: Under tiden som gått sedan vår Axel föddes har vi verkligen förstått vad våra familjer och våra vänner betyder! Det är många som på olika sätt hört av sig och visat att de finns där för oss i både med- och motgång! Ni är guld värda allihopa!

2. Läkare: Aldrig hade man väl trott att detta skulle vara något som låg en varmt om hjärtat, men idag tänker vi annorlunda! Vi har träffat så många olika läkare och av många de slag och de allra flesta är helt underbara och hjälper oss så gott de bara kan!

3. Xbox och stickning: Detta är tidsfördriv som vi gärna ägnar oss åt! Ja, ni får gissa vem som gillar vad:)

Vår favoritbild är:


Axel sover i sin vagn och ler i sömnen! Han ser ut att må mycket bra!!

Med awarden ska man även skicka den vidare till fem andra bloggare. Vi har valt dessa:

Maria: Nybliven "Lyxhustru" i Los Angeles. Hon skriver om sin nya vardag over there!

Lisa: Bloggmammans arbetskamrat och vän! Skriver om sitt liv som mamma till Olivia och sitt nya hus på Trummenäs.

Familjen Granath: Detta är en blogg som vi hittade när vi var inne och letade på internet efter information om Axels hjärtfel. Familjen Granath har även de ett hjärtebarn och vi känner att vi kan få stöd från deras blogg där de skriver om vardagen med sjukhusbesök, lek och härliga stunder med sina barn!

Juliane: Bloggpappans arbetskamrat som just nu läser på distans för att bli textilslöjdslärare! Hon är SÅ duktig på allt som har med hantverk att göra och skriver om och visar bilder på saker hon gjort!

Jenny: En gammal vän och klasskamrat till bloggmamman som skriver om sin lilla dotter Ebba och annat som händer i livet! Är kul att kunna följa eftersom vi inte bor på samma ort längre!

/ Bloggmamman och bloggpappan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar