söndag 1 augusti 2010

Söndag!

Ja, så var det söndag igen!Gud, vad dagarna går snabbt och veckorna flyger iväg...Snart är det dags för Bloggpappan att börja jobba...Vi har ju varit hemma båda två ända sen Axel föddes, i tre månader när Bloggpappan börjar jobba i slutet av augusti...Usch, jag har redan ångest ibland för att klara allt själv här hemma...Men måste ju gå, så är det bara! O det funkar säkert, bara man kommer in i det!

De senaste dagarna har Axel börjat le mycket och man ser att det är sådär på riktigt! Mysigt! Men det har varit svårt att fånga på bild, så hoppas vi lyckas snart så vi kan visa leendet!

Idag har vi inte gjort mycket, kollat på TV och vilat! Bloggpappan gick upp med Axel 06.30, då ville inte Axel sova mer! De pratade och lekte tillsammans en stund och Axel sov väl någon liten stund, men var tydligen inte många sovande minuter tills jag vaknade 9.30 (!) och då var det dags för mat! Axel har de senaste dagarna inte velat sova vidare efter det tidiga målet så mellan 7-9 någon gång har vi gått upp och umgåtts:) Vi har ju varit bortskämda med att han snabbt somnat om efter varje mål och kunnat sova till sådär 10-11, men nu märker man att han kanske fått lite mer rutiner eller vad man ska säga! Men så är han ju äldre oxå:) Han har sovit en del under förmiddagen i stället och då passade bloggpappan oxå på att vila lite!

Nu har Bloggpappan åkt till Trummenäs för att spela golf! Axel och jag är hemma under tiden. Han ska äta om en timme eller nåt. Sedan hoppas jag på en promenad senare i kväll!

/Bloggmamman

3 kommentarer:

  1. SJÄLVKLART att det kommer att gå BRA! Med en så´n mamma, kan det inte gå på annat vis! ♥

    Sova, det är sån´t man bara gör då man är riktig bebis!...och gammal! Han är ju stooor nu ju! Ha, ha, ha...bara vänta tills tonåren, då sover han mycket igen! ;o)

    Idag har jag varit och myst med William, han är sååå himla SÖT han också må Du tro! ♥

    Kram på er!

    SvaraRadera
  2. Tack Annika! <3

    Ja, kan tro att han var söt han oxå, var så himla gullig på webbisarna!!O likadan filt som Axel <3

    Kram till dig!

    SvaraRadera
  3. hejsan Emma! vilken liten sköning ni har! härligt att allt gått bra !!! hoppas du minns mig.. jobbade ihop på mcd en gång i tiden! ha de toppenbra! KRam

    SvaraRadera