torsdag 31 maj 2012

Finaste sonen!

Efter jobbet idag så kom man hem till dukat bord med riktigt god mat serverad, faktiskt riktigt mysigt att äta hela familjen på eftermiddagarna i veckorna såhär! Det blir inte Att vi gör det så ofta hela familjen då vi ofta korsar varandras schema på jobbet, allt för att axel ska få så korta dagar på förskolan som möjligt!

När middagen var nere i magen så plockade vi fram cyklarna och drog mot en lekpark en bit ifrån oss där vi inte så ofta är och leker! En fantastisk stund tillsammans fick vi där innan vi fortsatte vår cykeltur för att sen vända hemåt!

Väl hemma så fortsatte lekandet i trädgården och nu var det golf och innebandy som gällde! Axel är en jäkel på att få bollen i hålet (ert hål där julgranen brukar stå) och han ger sig inte förrän han skjutit den där i!

Sen var det dags för lilleman att sova och medans bloggmamman gjorde honom sällskap vid sängen så passade jag på att skruva ihop den grästrimmer som min fina fina mamma hade fixat åt oss idag! Du är så snäll och omtänksam mamma!

Så imorgon ska det tankas och därefter ska det minsann trimmas gräs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar