fredag 17 februari 2012

Snart åker vi...

till sjukhuset igen för dagens pk-prov. Igår var vi där på förmiddagen för provtagning och samtal med läkare. Då hade vi inte tagit prov sen i tisdags så vi hoppas på lite högre värde efter att ha höjt dosen waran. Men som läkaren sa: Axel ligger stabilt i pk-värde men för lågt... Han låg kvar på 1,2, alltså samma värde han hade i måndags.. Så igår kväll var vi inne på sjukhuset för ytterligare en fragminspruta i benet. Stackars Axel är snart helt sönderstucken i benen, men det är ju för ett gott ändamål:) igår höjde vi dosen waran ytterligare lite och läkaren ville ha prov idag för att se om värdet är på uppåtgående eller stabilt på de låga värdena...

Igår var underbart väder på förmiddagen så vi tog en liten promenad när vi kom från sjukhuset, skönt med frisk luft! När vi skulle börja göra lunch kom min mormor och morfar på besök så då fick vi bjuda dem på mat för en gångs skull, brukar vara tvärtom!

På kvällen innan sjukhusbesöket tog jag en promenad med Åse. Kul att ses och prata lite och bra med lite motion! Axel somnade i bilen hem från sjukhuset och bloggpappan och jag firade vår årsdag med varma mackor framför biggest looser, mysigt!

/bloggmamman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar