onsdag 11 januari 2012

Samtal

Ja, så kom då det där samtalet som vi väntat på så länge...Samtalet som talar om att Axel har fått en operationstid. Onsdagen den 18 januari, alltså nästa onsdag, är det dags. Vi åker ner till Lund på måndag eftermiddag för att sedan ha inskrivning på tisdag. Då blir det diverse undersökningar och samtal och väntan...Ja, det är med blandade känslor jag sitter här ikväll och skriver. Ska bli underbart att äntligen få operationen gjord, men samtidigt gnager oron i mig...

Är inte mycket som kan få mig att släppa tanken på kommande operation och att vi ska lämna vår finaste lille skrutt för en operation....Men visst, vi har ju inget val, det måste ju göras och då är det ju bra att det blir gjort nu...Man får tänka så i alla fall!

Samtidigt tänker jag att nu är vi där, där som vi fick veta när Axel föddes, att innan 2-årsdagen ska sista planerade operationen göras. Och när man tänker så har ju denna tid gått snabbt, vi har fått vara med om så mycket med vår lille kille. Så många härliga stunder och så mycket skratt, även om allt inte blev som vi tänkte! Och tänk, vad denna operationen kan göra!, Förhoppningsvis går allt som det ska och han blir ännu lite piggare och orkar lite mer, så vi kan få ännu fler härliga och goa stunder med vår Axel! DET tror vi på!

/Bloggmamman

4 kommentarer:

 1. Finaste ni!!!!! Vi tänker på er!!!! Skönt ändå att ni har fått ett datum.

  Massa kramar till er!!!
  Mia och Jocke

  SvaraRadera
 2. Ska tänka extra mycket på er!

  SvaraRadera
 3. Vad tungt! Och lite som en lättnad samtidigt. Vi tänker på er! Massa kramar!!

  SvaraRadera
 4. Vad snälla ni är! Betyder jättemycket för oss!

  SvaraRadera