lördag 28 januari 2012

Late night update!

Klockan är elva här i Lund och Axel sover sedan flera timmar tillbaka!

Bloggmamman och jag har firat lördag genom att köpa pizza från V.E.S.P.A samt kollat på hyrfilm från hemmakväll.

Dagen har varit lugn och skön ur hälsosynvinkel. Axel har varit på strålande humör och syresättning såväl som andningsfrekvens ser fortsatt bra ut så det finns hopp om att det i alla fall inte blivit mer vätska. Men det kan man ju aldrig vet, förrän på måndag förstås då det ska tas ny röntgen.

Vi har även idag haft härligt besök. Idag kom Jojjan, p-m, Edvin och Fia. Så kul att träffa "nya" personer och få lite ny energi.

Jag blev idag också utmana av en pappa till en tjej här på avdelningen. Utmaningen gällde pingis och munhuggeriet började så fort jag tackade ja! Tyvärr så får jag erkänna mig besegrad med 2-0 i matcher idag. 3-1 i set i första och 3-0 i andra. Matcherna var jämna men jag föll på för många egna misstag! Ny match snart och då jävlar..... Bara så du vet!!

Nu är det återigen dags att knyta sig i bingen! Godnatt!

/bloggpappan

4 kommentarer:

 1. Stackars Bloggpappan. Utskåpning i pingis och utsparkade ur FA-cupen. Men som sagt - 'at the end of the storm, there's a golden sky...' YNWA

  SvaraRadera
 2. VESPA pizzorna e grymma! Det var ni väl värda. Låter som ni har haft en skön lördagkväll, fortsätt så!

  Jag tror bestämt Axel kommer klara sej utan nå mer drän. Bara en känsla....

  Nu är det läggdags!

  Sköt om er!

  SvaraRadera
 3. Glömde ju det viktigaste - YNWA!

  SvaraRadera
 4. Det var väl ett satans tjat om YNWA..... Nu är ni bra kaxiga va!!!! Jag säger bara LKÄBUÄB!!!!! Liverpool Kan Äta Bajs United Är Bäst!

  SvaraRadera