torsdag 5 januari 2012

Hittat tid... för att en återblick på året samt bilder från den senaste tiden!

Ikväll har jag minsann hittat tid till att sitta lite med vår älskade blogg. Ni är många som fortfarande läser trots att uppdateringen varit bristfällig den senaste tiden. Kul!

Kan ju börja med att sammanfatta denna dagen. Axel och jag tog bussen till Fur idag för att spendera dagen med farmor och farfar! När bloggmamman slutat så kom hon också till Fur och strax innan fem så gick bilen tillbaka mot rödeby igen efter en dag full med bus! Hemma igen så fick vi besök av Fia och det blev pizzabak och tv-tittande på the voice! Riktigt bra program, känns lite seriösare jämfört med det liknande som gick på 3:an för ett tag sedan!

Jag tänkte också bjuda på en massa bilder som vi tagit nu under julen på vår lille prins. Det är allt från lussebulle-bak till lek med lera! Det har även hunnit bli en massa bilder på mobilen som jag vill bjuda på men det får bli en annan kväll. Ikväll fokuserar jag på det som finns på datorn!

Måste ju också ge er en uppdatering om hur läget med Axel kontra hans sjukdom är. Vi tycker att han fortfarande är den pigga kille som han alltid varit så någon tydlig försämring ser vi inte, peppar peppar! Det är inget som heller bör försämras men man tänker ju att eftersom man skulle gjort operationen i November så bör det ju inte bli bättre heller. Senaste undersökningen visade en saturation på 82 %, när han satt sig still då för så länge han rörde sig så kom inte syresättningen upp över 77 någon gång. Vikten kunde nu ju läsa om häromdagen, en liten, liten nedgång på 40 g blev det men vi har ju också varit lite mer avslappnade i julhelgen som jag nämnde. Men oj, vad hade vi gjort utan minimaxen????

Har också igår pratat med Lund för att se om det finns några planer för Axel och hans operation. Fick till svar av en sköterska att denna och nästa vecka är det mestadels akuta operationer och längre fram än så hade hon ingen koll på men att jag skulle återkomma nästa vecka för ett bättre svar! Hoppas på att den snart blir av..... hur man nu kan gå och hoppas på en sådan grej! Börjar bli jobbigt att säga till alla i vår närhet att vi inte kan svara på om vi dyker upp på den händelsen, eller det kalaset osv för att vi vet inte om han får operationstid då. Detta började vi säga i Oktober i tron om att operationen skulle bli i November, sen flyttades datumen bara fram och hoppet om att den skulle bli av innan nyåret fanns där nånstans. Nu är vi där att vi säger att: vi kommer gärna på festen i februari...om inte Axel får operationstid då. Svårt att beskriva med ord utan att det bara blir svammel, men jag tror ni förstår vad jag menar!

Ett lästips ska ni också få! Ta er fem minuter och läs detta, det är fan i mej sjukt vad duktiga "våra" läkare är! http://www.sydsvenskan.se/lund/article1594615/For-tidigt-fodd-opererades-med-ny-metod.html

Nu tänkte jag säga såhär! Året sammanfattar jag i nästa blogginlägg..... så håll tillgodo med dessa bilder!
/bloggpappan

1 kommentar:

  1. GOBIT!!! Så fina bilder!! Skönt att ni haft en härlig jul och nyår Kram

    SvaraRadera