måndag 16 januari 2012

Framme i Lund!

Ja nu är vi framme och installerade på vårt rum! Vi hade dock förberett oss för att bo på Ronald McDonald men idag på morgonen ringde dom och sa att det tyvärr inte fanns något rum! Så patienthotellet blev det, absolut inget fel på det!

För er som inte är insatta så kan man väl säga att skillnaden är att på Ronald så lagar man sin egna mat i ert gemensamt kök för de boende medans om man är boende på patienthotellet så måste man köpa mat antingen på hotellet eller på stan! I och för sig så ingår det hotellfrukost på patienthotellet och det är ju inte fel! Nackdel med patienthotellet kan också vara att man inte träffar någon annan, man är på sitt rum medans man på Ronald ju som sagt har lite gemensamma utrymmen som matlagning och liknande! Men, men nu är det ju inte för boendet vi är här, det kan ju nästan kvitta!

Resan gick riktigt bra, lite hjälp av dvd och en bloggmamma som entertainer i baksätet så löste sig resan som sagt galant! När vi packat oss in i rummet så skulle jag parkera bilen! Jag skulle köpa ett månadskort tänkte jag och skulle följa de nya rutinerna kring detta! Tidigare gick man till en bemannad "station" och köpte sitt månadskort, nu så har som rivit den byggnaden och gjort nytt system!

Nu går det till så att avdelningen skickar en bekräftelse till en portvakt en bit från sjukhuset som säger att jag ska få låna ett passerkort! När detta är lånat ska jag åka en en bit bort för att använda passerkortet i en dörr belägen i en gammal lokal som såg helt nedlagd ut och bakom den dörren fanns ytterligare en dörr med kodlås och där bakom fanns en automat där man kunde köpa månadskort! Sen var det läge att åka till parkeringshuset oc parkera bilen! Smidigt, nja!! Men nu är den i alla parkerad!

Axel mår peppar, peppar bra! Inte mer om det för då ändrar sig väl förkylningen igen!

Imorgon är det uppställning 08.50 utanför röntgen, sen följer en dag fylld av undersökningar!

/bloggpappan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar