lördag 5 november 2011

Lördag!

Helgen är till hälften över och mycket har hunnits med! Fredag eftermiddag fick vi besök av Axels gammalmormor och gammalmorfar så då fikades det på hembakade bullar (tack farmor säger Axel) och kaffe! Sen blev det en runda i trädgården där Axel lekte i sin lekstuga och sandlåda! Blev så bra!

Sen visade gammelmorfarn hur man beskär träd vilket ledde till att jag gjorde det tills mörkret gjorde inträde! Sen kom Fia och det blev tacos och fredagsmys!

Lördagen inleddes med frukost och därefter en resa in mot stan för att städa rent det lilla helvete som vi lämnat i lägenheten! Fia hjälpte oss även där och en bra bit kom vi innan vi bröt för dagen och åkte till hässlegården för att äta kroppkakor!

På väg hem från hässlegården så somnade axel i bilen och fortsatte sova gott i sin vagn bär vi kommit hem! Bloggmamman och jag passade på att dona lite i trädgården under tiden! Hon räfsade och jag klippte träd ;)

När Axel vaknade så tog vi en promenad till affären för att köpa lördagsgodis! Gott och billigt för dagen! På vägen hem gick vi en lite längre runda och känslan som kom till mig var att här kommer vi trivas!

Nu har vi installerar oss i hemmet och jag har gömt tv-dosan så att bloggmamman kan byta bort fotbollen som just nu rullar på tvn!

/bloggpappan

1 kommentar:

  1. Skönt med känslan att ni kommer att trivas! Hoppas det går snabbt att städa ur lägenheten, det är ju inte riktigt lika kul...

    SvaraRadera