tisdag 11 oktober 2011

Stor dag idag!

Vi sitter just nu och väntar på att fotbollssändningen ska börja. Axel sover och vi har besök av Tobbe och lille Wilton och så moster Fia också!

Jag har jobbat länge idag också så det har bara blivit en liten stund tillsammans med familjen ikväll. Men bus har vi hunnit med i alla fall, Axel är så glad mest hela tiden, så himla roligt!

Axel och bloggpappan åkte till neo-mottagningen i förmiddags med små förväntningar om viktökning efter att Axel lärt sig gå nu, men tji fick vi:) En viktökning på 280 gr sen sist är ju toppenbra och idag sprängde han 10 kg-gränsen!! Tjoho!!! Så idag är en stor dag som vi knappt trodde skulle komma detta året! Underbart är det! Och syresättningen visade på 88%, också det ett lysande resultat:)

Eftermiddagen har Axel och bloggpappan tillbringat hemma i lägenheten, Axel sov bort en lång stund utomhus i vagnen. Så som sagt, efter mycket vila orkar man mycket bus, och det blir det när moster Fia kommer på besök. Axel och Fia har busat som bara den!

/Bloggmamman

1 kommentar:

  1. Härligt med bus!
    Och skönt att hinna träffas en liten stund innan de små liven somnar... Idag hann jag inte, tyvärr. Får ta igen det imorgon då jag hämtar extra tidigt!

    SvaraRadera