söndag 2 oktober 2011

Roarrrr... Akta så jag inte biter dig!

Ja herregud! Denna helgen tog nog priset vad det gäller avdelningen "förvåna dina föräldrar!"

Redan innan helgen så släppte Axel taget och gick nån meter på eget bevåg och med en lika förvånad min som sina föräldrar så märkte han att detta var ju både lätt och kul!

I samma stil fortsatte han sina promenader på fredagen, denna gången lite längre och lite stabilare!

På lördagen var det stor uppvisning på torget då vagnen dissades totalt och byttes mot gåstil ackompanjerad av folket runtomkring! Lite pinsamt men ändå kul var det vid ett par tillfällen då det bildades ringar med människor runt Axel som charmade och linkade fram längs med gatorna!

På eftermiddagen så klarade lilleman att knalla över Bredajöns IP utan större bekymmer!

Innan vi begav oss mot Bredasjön på lördagen för att se Sillhövdas sista seriematch 2011 så skulle det ju bytas en blöja och så vidare! Inifrån badrummet hör jag bloggmamman: vad fanken har han där för nåt? Va... Jocke det är ju en tand...! Varpå jag rusar in och konstaterar det samma! Axel första hand har ploppat fram och det var en hörntand ganska långt bak! I dag hittade vi en tand, motsvarande tand på andra sidan! Så när vi nu sitter i soffan så kan vi sluta oroa oss för detta :)

Lördagen var en festkväll för bloggföräldrarna. Jag var på SAIKs avslutningsfest och bloggmamman var på kalas med några tjejkompisar! I månens sken möttes vi upp på dansgolvet! Trevligt! Axel hade barnvakt hemma i form av mormor och morfar och lagom till vi kom hem klockan 3 så hade han vaknat och ville inte somna om! Klockan fyra tror jag hela familjen sov!

Således har söndagen gått i ett lugnt tempo. Inga större händelser på förmiddagen mer än en shoppingrunda på maxi för mig och en promenad för bloggmamman och Axel!

Klockan halv fyra så skulle vi träffa Hasslö-familjen, som också har ett hjärtebarn, vid wämöparken! Det blev massor av lek och bus och så även en fika och massor av prat! Riktigt jäkla trevligt var det!

Kvart över sex var vi tillbaka i stan igen och då gick vi direkt till stationen för att möta upp Axels farfar och min bror Niklas flickvän Linda som kom med tåget från Lund! Farfar och farmor hade köpt en present till Axel! En cd-skiva med alla Axels favorit barnlåtar samt en supersnygg tandborste!

Nu har vi precis ätit lite hemmagjord pizza och nu ska det spelas alfapet! Tråkigt är det INTE!

/bloggpappan

1 kommentar:

  1. Den som väntar på något gott=) Grattis till både tänder och gåendet!

    SvaraRadera