måndag 3 oktober 2011

Frisören!

Efter att ha tagit det väldigt lugnt och försiktigt på morgonen med en massa mys och bus i sängen så tog vi oss tillslut upp och dukade fram frukost! Strax innan nio var vi färdiga med morgonmålet och vi hittade sakta men säkert tillbaka till det lugna tempot som vi inlett dagen i!

Sängen bäddades och lite småplockande senare så tar vi en dusch tillsammans. Blott andra gången som Axel hoppar in i duschen, han brukar ju bada i vanliga fall, men det märktes inte. Fullt ös och skvättande med vattnet och han stoppade till och med under huvudet medvetet vid ett par ställen, något som annars inte är jättepoppis att få vatten på!

Halv elva ringer bloggmamman och undrar vad vi gör och efter en liten påminnelse av henne så kommer jag på att bilen står på betalparkering utan att vara betald för! Så snabbt på med kläder och packa en väska med mat och lite tillbehör till Axel och så begav vi oss mot bilen och körde till hässlegården och gammelmormor och gammelmorfar! Efter att ha busat och visat gång på gång hur bra han är på att gå så äter Axel lite lunch och somnar sen så gott i sin vagn och sover strax över två timmar!

När godingen vaknar så har bloggmamman hunnit komma från jobbet och det blir en stunds bus till och gammelmormor sätter på stereon med dansbandsmusik och då blir det såklart dans från Axels sida! Så skön!

När vi kommit till stan igen så går vi direkt mot frisören då vi nu anser att Axels hår borde få sig en omgång! Så kul att se honom sitta där i stolen och se så stolt bör frisörskan pillar och donar med honom! En tjugo minuter senare så är han klar och även om skillnaden inte är superstor så är det en klar förbättring!

Nu ikväll så har jag hunnit packa en låda till med glas och lite finservis som inte behöver användas innan flytten till vårt hus! VÅRT hus, fatta! Det är nära nu:)

En liten uppdatering från Lund! Niklas kämpar på där nere och värdens blir sakta, sakta, sakta x10 bättre och bättre och imorgon är förhoppningen att dom ska kunna sätta ut kortisonet helt, men det vet ingen med säkerhet hur kroppen reagerar på det. Däremot så har man också kunnat minska lite, lite på hans långtidsverkande insulin och det är ju positivt och ett litet tecken på att han kanske kan bli av med den diabetes han dragit på sig under färden. Dock inga svar på de prover vi tog förra veckan angående benmärgsdonation.

Läkarna är också lite förbryllade över att han samlar på sig vätska hela tiden så idag har det gjorts ett EKG på hans hjärta, på "Axels avdelning", och dom hittade ett litet läckage som kan vara orsaken! Sen om det läckaget är något som alltid varit där, är en biverkning på all medicin eller om det uppkommit på grund av all feber han haft återstår för läkarna att undersöka! Kämpa broder!

Nu blir det soffa och mys med min älskade fru!

/bloggpappan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar