tisdag 18 oktober 2011

Dåligimagen.se

Axel har på två dagar gått från att, rent ut sagt, skita sten till att bajsa kiss!

Ja, den beskrivningen är inget härlig men det är den bästa förklaringen. Oro från vår sida då vi vet att han är extra känslig för uttorkning vid maginfluensor och liknande. Vi ringde till Neo, den alltid så fantastiska avdelningen på sjukhuset. Alltid, oavsett när vi ringer så möts vi av en hjälpande person på andra sidan. Neo tog sedan kontakt med en doktor, i detta fallet alltid så underbara Gabriella, som gav lite tips och råd till sjuksköterskan varpå hon ringde tillbaka och gav oss de instruktionerna. Denna "kedja" tycker vi fungerar kanon och har alltid fungerat jättebra för oss! Tack för att ni finns alla ni där inne!

En timme senare ungefär så ringer telefonen igen och det är då Gabriella som ringer själv och undrar hur det är med guldklimpen. Hon sa också att är det minsta oro så är vi alltid välkomna och hon skulle finnas där hela kvällen och natten och om det fortsatte imorgon så skulle vi komma in. Känns verkligen tryggt att ha den enkla och "braiga" kontakt med sjukhuset!

Nu sover han i alla fall, efter att ha snubblat och spräckt läppen lite i ett desperat försök att hålla sig vaken. Nu ska vi inta soffan och jag planerar att kolla på fotboll om tio minuter! Inte tråkigt!

/bloggpappan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar