onsdag 21 september 2011

Härliga, lediga onsdag-eftermiddag!

Idag började jag jobba 6.30 och detta innebär ju att jag får sluta tidigt med, så kl 13 slutade min arbetsdag! Underbart att få komma hem tidigt till familjen och få umgås tillsammans!

Axel och bloggpappan packade väskan med matsäck och gick ut till Vämöparken idag för att där möta upp Lisa och Olivia och en kompis till dem med sina barn. Öppna förskolan hade uteverksamhet och det passar ju vår familj utmärkt :) Så de hade en härlig och trevlig förmiddag där med mycket lek för barnen och mycket prat för de vuxna! Kul för Axel och bloggpappan att hitta på nåt skoj när jag ändå jobbar!

På eftermiddagen har vi varit på stan och fixat lite saker och vi har lekt här hemma också. Bloggpappan tog en promenad med Jimmy och Axel och jag åt middag. Idag gick middagen jättebra och han åt med god aptit, härligt!

Nu har bloggpappan börjat flyttpacka och han har snart tömt vårt vitrinskåp, skönt att det är igång i alla fall! Jag har fixat lite här i lägenheten och nu sitter jag och kollar på Bönderna:)

Trevlig kväll!

/Bloggmamman

2 kommentarer:

  1. Skönt med lite ledig tid på dygnets ljusa timmar, trots en tidig morgon! Det är det jag längtar efter mest ju nu. Efdter Militärpappan då, som varit borta i snart tre veckor... =)

    SvaraRadera
  2. Ja,de tidiga dagarna är verkligen guld värda! Förstår att du längtar efter militärpappan, jag hade aldrig klarat tre veckor utan min man! / bloggmamman

    SvaraRadera