måndag 13 juni 2011

Leveranser av olika slag!

Som ni kan se så har leveransen med minimax till Axel anlänt idag, eller rättare sagt så har bloggmamman varit på Apoteket och hämtat ut den! 48 förpackningar fick vi utskrivna till att börja med för att se ifall det gör någon skillnad på vikten! Det verkar ju lovande i alla fall för en förpackning minimax innehåller 240 kalorier, mums för vikten det :)

1-2 förpackningar om dagen ska vi försöka ge är det tänkt! Givetvis så var bloggmamman snabb att testa detta med en gång idag så till lunchen fick han dricka minimax med banan-aprikos smak samtidigt som potatismoset innehöll den naturella minimax-"mjölken". Drycken uppskattades rejält och matten slank ner fint så vi hoppas detta ska hålla i sig. Även till kvällsmaten blev det mat gjord på minimax, nu i form av stuvade makaroner, och givetvis lite dryck till det :)

Vad har familjen gjort mer än ätit idag då? Ja jag har jobbat och det gjorde jag mellan 9 och 18. Bloggmamman och Axel åkte vid lunchtid till wämöparken ihop med Lisa och Olivia. Mycket trevligt enligt rapporterna!

När jag slutade jobba och hunnit hem så bar det direkt iväg igen med destination Holmsjö. Familjen skulle ikväll titta på Sillhövda - ryssby i div.3 och en härlig trepoängare bergades av de röda bröderna efter en härlig 2-1 seger.

Innan vi åkte hemåt så mottog vi dagens andra leverans, det var Axels bröllops-outfit som hade kommit. Edvin och Axel ska ha likadana kläder och vara lika snygga! Byxa, skjorta, slips och väst blir det för pojkarna!

/bloggpappan

1 kommentar:

  1. Kul att han verkar gilla det! Vi hämtade ut MiniMax naturell igår, så nu får vi se om det faller Sam i smaken:)!

    Kram Malin

    SvaraRadera