måndag 27 juni 2011

Camping!

Bloggpappan och jag sitter nu i varsin stol utanför husvagnen och njuter av solens sista strålar för dagen. Sämre kunde man defintivt haft det:)

Axel och jag inledde dagen med ett mysigt 1-årskalas för Ella! Grattis Ella på din dag! Axel lekte och lekte med alla saker och jag fikade på mycket goda kakor och pratade en massa :)  Medan vi hade skoj på kalaset storhandlade bloggpappan och fixade och packade inför dagarna i husvagnen. Så när han hämtade oss från kalaset var han nästan färdigpackad förutom kylvarorna som vi åkte hem och hämtade.

Här ute på Trummenäs har vi eftermiddag gungat, lekt i sanden, busat uppe vid husvagnen och både vi och Axel har ätit gott i form av flintastek för oss och korv för Axel! Axel sover nu gott inne i husvagnen. I morgon bitti väntar förmodligen golf för bloggpappan och kan hända följer Axel och jag med som sällskap. Vi får se vad dagen sedan bjuder på, förhoppningsvis sol, bad och en massa lek! Vi njuter av vår ledighet, detta är underbart!

Dagen har även inneburit en massa tankar på Axels kompis Sam som idag genomgått sin andra och förhoppningsvis sista hjärtoperation. Allt har gått bra enligt rapporterna från pappa Anders. Så nu återstår "bara" rehabilitering för den lille, men det hoppas vi ska gå bra det med! Ni finns i våra tankar, kära vänner!

/Bloggmamman

2 kommentarer:

  1. Vad mysigt det låter! Har ni en egen husvagn på Trummenäs i år?

    SvaraRadera
  2. Nej, är i mammas och pappas husvagn! Men de har inte semester ännu så då får vi vara här själva!/bloggmamman

    SvaraRadera