onsdag 18 maj 2011

Bra ös!

Ja bra ös är det för familjen om dagarna, mycket att göra och styra med!

Under dagen idag har bloggmamman och Axel tagit den dagliga promenaden och så har dom busat i mängder. Axel har nu gått över till att resa sig mot allt som finns, innan har han bara rest sig mot vissa saker men ny är det fullt blås. Jag var tidig på jobbet idag och det innebär att man också får sluta tidigt, inte fel! Så fort slutsignalen ljöd så begav jag mig mot Maxi för att inhandla alla grejer inför Axels 1-års kalas som vi ska ha på lördag. Mycket blir det!

Trots att han inte fyller förrän på fredag så trillade det ner ett paket i postlådan idag. Det var från moster Amanda i Stockholm. Tror ni att bloggmamman och Axel beslöt sig för att vänta tills på fredag innan paketet öppnades, nej! I paketet var en assnygg och ascool skinnjacka, som ni kan se på bilderna, och tillsammans med hans converse-skor som han har sedan tidigare så blir han stans coolaste grabb!

Väl hemma så blev det lek tillsammans hela familjen, efter en stund slocknar jag på golvet och vaknar en stund senare då det har blivit dags för axel att äta lite. Efter en bra middag så var det dags för mig att bege mig mot samlingen, vi hade nämligen match mot glasbacken/Ronneby och vi vann med 9-2!!

Bloggmamman och Axel däremot gick på 18-års kalas hos bloggmammans kusin Amalia, grattis säger vi igen! Axel som tidigare under dagen bra sovit 2x30 minuter somnade på
Vägen ut till kalaset vid sex tiden och vaknade lagom tills dom var framme! Full av energi så var han med hela kalaset och väl hemma så somnade han gott vid halv tio!

Nu har även vi krupit ner nu säger vi godnatt!

/bloggpappan

3 kommentarer:

  1. Vilken snygging!! Förstår att moster Amanda inte kunde motstå den jackan! :) Kram till er!

    SvaraRadera
  2. Vilken liten tuffing! Mycket snygg jacka som moster Amanda inhandlat...verkligen snygg!!

    SvaraRadera