söndag 3 april 2011

En härlig helg till ända!

Ja, så är det söndag kväll igen! Helgen har gått fort, men det är väl för att den har varit skoj, för som man säger så går tiden fort om man har roligt:) Gårdagens förmiddag gick åt att färdigställa lokalen till kalaset. Det gick mycket smidigt så vi hann förbereda ytterligare saker. Under förmiddagen kom min mamma och lillasyster med en överraskning till Axel, ett par fina skor:) Men de var tyvärr för små, så det blev en vända till skoaffären för att byta till större storlek så han kunde ha dem på festen! Han blev så fin i sina nya skor! Tack för dem, mormor och morfar!

Eftermiddagen tog vi det lugnt hemma bara, skönt att hinna med det också! Vid 4-tiden var vi tillbaka i lokalen, medan Axel och bloggpappan fixade med mat och packning till Axel inför kvällen. Mamma, pappa och lillasyster var också där och fixade. Vid 5-tiden började gästerna trilla in. Och när alla kommit var det dags att äta lite. Buffé blev det, med kött, potatissallad, grönsallad och goda småfrallor. Lite längre fram på kvällen blev det tårta och kaffe och då var det även dags för presentöppning:) Så mycket fint och användbart fick jag! Allt från prydnadssaker, vaser, pengar, presentkort till blommor och fina skålar att användas vid matlagning/bakning! Tusen tack alla! Ytterligare lite längre fram kom snacks fram på bordet, gott! Vid midnatt var vi hemma i lägenheten igen efter att ha städat det mesta i lokalen, trötta men mycket nöjda över en härlig födelsedagsfest! Tack alla som var med!

Här kommer massor av bilder från festen:Idag har vi fixat det sista i lokalen och hämtat hem alla presenterna. Vi har donat lite i lägenheten för att få plats med alla presenterna och det blev så fint! Min mamma och pappa har varit här och ätit rester och kollat på KHK:s match via datorn! Vi har också sagt hej då till lillasyster/moster Amanda för den här gången, men förhoppningsvis ses vi snart igen då vi har planer på att ta oss till Stockholm innan sommaren! Och kvällen har ägnats åt tvätt, ett tråkigt måste! Nu blir det att kolla TV en liten stund innan sängen kallar:)

/Bloggmamman

2 kommentarer:

  1. Låter som det blev en lyckad födelsedag:)Mycket jobb med det men det är det värt när det blir som kul! Hoppas allt är bra med er!

    Kram Caroline

    SvaraRadera