måndag 21 mars 2011

Mys med kusin Edvin!

Efter lite pyssel på morgonen så bestämde Axels moster Jojjan och jag att vi skulle gå en promenad ihop. Edvin och hon var lediga idag eftersom Edvins förskola var stängd. Vi gick en härlig promenad trots att vädret inte var lika bra som igår. Efter promenaden gick jag bara hem snabbt och packade ihop mat, leksaker mm till Axel för att sedan gå hem och fortsätta umgås med Jojjan och Edvin. Vi åt våfflor, sylt och grädde till lunch, mums:) Sedan lekte vi en hel del och lyssnade på Beatles som är Edvins stora favoriter! Han kan många låtar och är ju bara så söt när han sjunger och spelar luftgitarr! Jag vet inte hur många gånger Edvin har sagt att han älskar Axel, så gulligt! Han är verkligen hjälpsam och försiktig med Axel, mysigt för Axel med en stor-kusin liksom! Axel följer i princip allt Edvin gör, spännande med mycket fart och fläkt! Precis när Axel somnat i eftermiddag var det dags att väcka Edvin som sovit färdigt sin middagslur! Och då passade Jojjan på att sticka iväg och handla. Edvin och jag läste lite, lyssnade på musik igen och bara mös i soffan. Axel vaknade strax igen och då skulle vi slå in paket tillsammans tyckte Edvin. Med sax, tejp och presentpapper lekte vi en stund. Axel fick många tillsägningar av Edvin att man faktiskt inte fick ha saxen i munnen, och där har han ju helt rätt! När Jojjan kom hem skulle Edvin baka muffins så en fika hanns med innan Axel och jag gick hemåt och fixade i ordning vår lägenhet som var full med tvätt som skulle vikas ihop, mindre kul men ett måste!

Bloggpappan kom hem sent ikväll. Han kom inte förrän halv sju, så det blev ingen lång stund att umgås för Axel och bloggpappan. Vid 19 gnodde Axel i sina ögon och efter lite välling så somnade han gott!

Nu ska jag strax ut på en promenad med andra systern:) Bloggpappan sitter djupt i soffan efter en lång dag på jobbet!

Vi köpte en keps till Axel härom dagen. Kanske inte så praktisk, men riktigt häfitg till en kille tyckte jag! Jag kunde inte motstå den, även om han kanske inte komma slita ut den:)
2 kommentarer:

  1. Åh, vad härligt det låter! Önskar att min syster bodde närmare! Kepsen var jättecool! Hur gammal är Edvin?

    SvaraRadera
  2. Ja, riktigt härligt hade vi! Förstår att du vill ha syster närmre! Edvin är 3,5 år och gillar verkligen Axel!

    SvaraRadera