söndag 20 mars 2011

En söndag i full fart!

Ja, så har vår söndag varit! Dagen började dock tidigt då Axel och jag gick upp strax efter 6...Bloggpappans tur att sova lite längre idag! Efter nästan 2 timmar gick Axel och jag in och väckte bloggpappan för då tyckte jag att jag behövde få vila lite! Men det tog bara en liten stund så kom Axel och bloggpappan och gjorde mig sällskap i sängen och nästa gång jag vaknade stod klockan på 09.40:) Då steg vi upp allihopa och gjorde frukost!

Efter frukosten tog Axel och bloggpappan en långpromenad ut till Maxi med Jimmy och Emelie och jag tog lade in lite tvätt i tvättmaskinerna i "stora" tvättstugan och där efter styrde jag bilen ut till Maxi. Precis när jag var färdighandlad kom bloggpappan och Axel också dit så då packade vi in oss i bilen och körde hem för att ge Axel lite mat! Vi fortsatte med tvätten och lagade mat till oss. Jag bjöd in min syster som legat i migrän hela förmiddagen och hon var inte pigg när hon kom hit heller. Kunde knappt få ner en matbit innan hon började må illa, så hon fick vila lite på vår soffa innan hon gick hem till sig igen...Tråkigt när det är så och man känner sig ju hjälplös....Vi skulle åkt ut allihop till mina kusiner med föräldrar på Senoren men moster Fia fick tyvärr stanna hemma...Men vi åkte och hade det trevligt där ute! Fikade gott och pratade en massa:) Och så fick vi hem lite gott att dricka till en fest som snart stundar!

Väl hemma badade Axel innan han åt välling och nästan stupade i säng av trötthet! Nu blir det lite söndagsmys i soffan för bloggpappan och mig innan sängen kallar på oss efter en intensiv men härlig helg!

1 kommentar:

  1. Ja ingen kan ju anklaga er för att ligga på latsidan...oj, vad ni hinner med. Lät dock som bara roligehter så.... Häsla Fia att krya på sig! Idag har jag varit och gosat prinsessan Nelly Mattsson.

    Kram Mia

    SvaraRadera