onsdag 9 mars 2011

Härlig onsdag!

En trött mamma sitter i soffan och bara tar det lugnt. Axel har nämligen två dagar i rad vaknat strax innan halv sex och vägrat somna om och det sätter sina spår såsom en trött mamma! Men det är tur att han är en sån solstråle så man snabbt glömmer att klockan inte är så mycket när vi väl kommit upp från sängen! Idag satt jag och åt frukost halv sju, det är inte ofta det händer:)

Vid 9-tiden körde Axel och jag till Hässlegården för att träffa mina arbetskamrater Mikaela och Lisa och deras döttrar! Vi fikade gott på frallor och kladdkakemuffins, glass och jordgubbar, mums! Axel var glad hela tiden och fick sitta med vid bordet och äta lite smörgås! Vid lunchtid tog vi barnen i vagnarna och gick ner för att hämta Mikaelas Victor som går i förskoleklass i Spandelstorp. Härlig promenad i ett ganska soligt väder!

Vid kl 14 kom bloggpappan hem. Vi lekte alla tre en stund innan det var dags för mat för Axel. Efter matstunden gick Axel och jag iväg för att möta upp Jenny som var besök från Kalmar! Vi har inte setts sedan förra sommaren då hennes Ebba fortfarande låg i magen. Så det var riktigt skoj att ses! Det gör vi om vid nästa besök här i stan! Vi gick ett varv runt stan, men denna promenaden var inte lika härlig, vädermässigt. Det började regna efter ett tag och blåste en hel del.

Bloggpappan hade börjat med middagen när vi kom hem igen så det hanns med innan han skulle iväg och träna. Jag hann även med en liten power-nap innan bloggpappan körde. Axel och jag lekte inne hans rum en stund. Sedan blev det ett bad innan det var dags för välling och läggdags. Nu sover Axel gott i sin säng:)

I morgon väntar neo-besök för att ta tredje RS-sprutan. Då blir det även en ny viktmätning eftersom man tar mängden "vaccin" efter hur mycket man väger. Det blir en spruta i varje ben. Vi ska även kolla vad de säger om utslagen i huvudet. Det är mycket bättre, men nu kliar Axel som bara den, så han har massa rivsår i pannan och huvudet. Sedan kommer förmodligen Lisa och Olivia och hälsar på!

2 kommentarer:

  1. Tidiga mornar sätter sina spår - helt klart. Låter som en mysig dag och så skönt att bli påfylld i samvaro med andra.

    Kram Mia

    SvaraRadera
  2. Tack för skön promenad vännen ;o)Ses gärna nästa gång vi är nere, men då får vi hoppas på bättre väder :o) Många kramar från mig och Ebba

    SvaraRadera