tisdag 15 februari 2011

Oj, vilken härlig dag!

Idag har vi varit i Hässlegården hos Helle och Neo! Helle hade bakat scones som vi fikade på när Axel och jag kommit! Efter en stund hämtade vi hem Neo från dagis och efter att både Axel och Neo ätit lunch och vilat så lekte vi tillsammans allihop en stund:) Det var första gången Axel och Neo träffades, eftersom Axel har världens mest bacillrädda mamma men idag blev det av i alla fall! Jag tror båda tyckte det var skoj att ses, även om Axel är ett år yngre än Neo. Neo visade mig att han hade ett kort på Axel på kylen och så har han sett bloggen! Jag fick i alla fall massor av ny energi efter denna dagen, alltid lika skoj att ses:)  Tack för idag!

Väl hemma lekte Axel och jag och fixade lite. Sedan kom moster Fia och busade lite med. Jag och Fia åt middag ihop idag eftersom bloggpappan hade p-möte direkt efter jobbet, så han var inte hemma förrän kl 20 ikväll...Så idag har han inte träffat Axel alls...Vi sov i morse när han gick till jobbet och Axel sov när han kom ikväll, tråkigt...Men i morgon är han tidig och då har vi hela eftermiddagen ihop!

Ikväll har vi haft stickkväll här hemma, pratat, stickat och fikat lite!

Nu sitter bloggpappan och jag och kollar TV och avhandlar dagens aktiviteter! Snart är det läggdags!

3 kommentarer:

 1. Tack själv för en mycket trevlig dag! Jag tror Neo gillade att känna sig stor och kunna hjälpa Axel:). Som sagt - jätteroligt att ses!

  SvaraRadera
 2. Åh vad mysigt för er! Har inte träffat sötaste Helle och goaste ungen Neo sen förra veckan och det innebär nästan abstinens.

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Ja, förstår att du får abstinens då Mia! För goa det är de båda två!

  SvaraRadera