måndag 14 februari 2011

Alla hjärtans dag!

Ja, idag är det ju alla hjärtans dag och alla hjärtebarns dag:) Alltså vår lilla Axels dag! Och hjärtat här på bloggen har tagit ny fart, skoj! Vi är nu uppe i 1440 :-! Tack till alla som skänkt, men jag är säker på att några till kan skänka lite så det blir ännu mer:)

Vi har haft en mysig dag:) På förmiddagen var vi ute på promenad med Josefin och Haley med snön vinande runt huvudet...Inte så skönt väder, men med trevligt sällskap gick det bra och härligt med frisk luft! När vi kom hem var det lunch och lek på schemat och vid 2-tiden kom både moster och bloggpappan hem till oss! Vi skulle ju fikat på hjärtebarnsbakelsen, men tji fick vi när inte ett enda bageri här i stan hade bakat några idag...Så fick ta en kaffe med en chokladbit istället...Får väl se om den bakas senare i veckan...!

Under eftermiddagen fixade jag och Fia lite till vår stundande födelsedag medan bloggpappan lekte med Axel! Ikväll har vi varit hos Axels mormor och morfar en stund. Som ni såg fick Axel en superfin piké i present av mormor och morfar! Den kommer han var så fin i:) På vägen hem slumrade Axel till typ 2 minuter i vagnen och vaknade ju när vi kom hem! Så han fick lite välling och medicin i magen och efter lite trix vid nattning så somnade han! Så nu har bloggpappan och jag fikat på lite våfflor:)

Bloggpappan och jag var överens om att vi inte skulle fira dagen på något speciellt sätt, vi har ju vår årsdag på onsdag också och då blir det nog god middag då istället! Men båda hade i alla fall köpt med sig rosor hem som nu pryder borden här hemma! Fina är de:)

Nu blir det TV och mys i soffan!

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar