torsdag 24 februari 2011

Frisk luft och kusinbesök!

Så här fin har Axel varit idag med kläderna han fått av kusin Edvin i julklapp! Vi har precis gått över till storlek 74 i Axels kläder så det är så skoj att välja bland allt det nya!

Idag har minsann Axel och jag fått mycket frisk luft:) En långpromenad på förmiddagen och en i eftermiddags. Härligt med motion och hög klar luft! Staden visar ju sig från sin bästa sida när solen skiner och isarna ligger frusna med snö på sig! Visst var det ganska kyligt också, men med rejält med kläder på oss så var det 2 härliga promenader!

Eftermiddagen har tillbringats här hemma i lägenheten med moster Jojjan och kusin Edvin. Vi åt lunch tillsammans och kollade naturligtvis på sprinten i längd-VM och så de 2 första svenska VM-medaljörerna i Holmenkollen, riktigt skoj! Edvin lekte mest inne på Axels rum med tågbanan och smålego. Axel sov en liten stund och sen sprang han runt i sin gåstol och lekte han med. Mysigt med sällskap efter en förmiddag på tu man hand, Axel och jag!

Efter att Edvin och Jojjan gått hem busade Axel och jag vid hans gym. Numera sitter han upp och leker med det och gillar det!
Efter buset tog vi, som jag tidigare, skrivit en promenad, denna gången med moster Fia! En skön pratstund för både Fia och mig!

Nu sitter bloggpappan och jag och kollar landskampen på TV. Jag har i alla fall varit piggare idag och halsontet var borta i morse när jag vaknade så hoppas jag klarar mig denna gången! Axel har idag ätit prickfritt, så kanske behövde jag bara beklaga mig lite för att det skulle funka, men jag ropar inte hej än:)

Trevlig kväll!

3 kommentarer:

 1. En riktigt liten cooling Axel är.. Super fin kofta :o) Härligt med sol, här i Kalmar har det snöat hela dagen.. Galet. Nu får det allt bli lite vår. Ni får hälsa Fia så gott :o) Kramar Jenny

  SvaraRadera
 2. En sådan gooooooooding! Han är så fin i sina nya kläder. Och sååååååååååååå söt. Han har glimten i ögat alla redan och han lär charma tjejerna när han blir stor för det gör han ju redan.

  Kram på dig goe Axel!!!!!

  SvaraRadera
 3. Ja, visst är han söt, vår Axel! Kram till er!

  SvaraRadera