torsdag 27 januari 2011

Snart slut!

Ja, så börjar den här torsdagen gå mot sitt slut! Bloggpappan är iväg och tränar men kommer nog snart hem:) Axel sover gott sen 2 timmar tillbaka och jag har suttit i soffan och kollat TV och dator hela kvällen!

Idag har bloggpappan varit hemma med oss för vi har varit på hans farmors begravning. Det var en mycket fin begravning, precis lagom mycket av allt och mycket fina ord av prästen! Men visst, en begravning är ju alltid en begravning och många tankar kommer upp igen...Jag vet inte när jag ska få bukt med det men det kommer kanske med tiden...Det var ingen mottagning efter begravningen så vi åkte hem till bloggpappans föräldrar och syskon och åt mycket goda frallor och fikade lite! Precis lagom!

I eftermiddags har kusin Edvin varit hos oss med moster Fia! Så kul att få se honom igen, var nästan en månad sedan! Så vi har ätit pannkakor och busat och ritat och fått se när han skriver sitt namn! Och så var han duktig på att skriva våra namn också bara genom att titta hur de skulle se ut! Mmm, härligt att se att språkintresse finns!

Som inlägget innan visar har vi lagt till ännu en insamling! Hoppas inte ni tycker vi överdriver:) Men vi vill gärna på alla sätt och vis hjälpa till för att få in så mycket pengar som möjligt till hjälp för våra hjärtebarn! Och eftersom februari är hjärtebarnens månad så kommer ju mycket sånt här just nu! Ett stort tack till er som alla redan har skänkt/bidragit på olika sätt. Man behöver inte bara skänka pengar just nu, insamlingen finns ju hela tiden!

/Bloggmamman

4 kommentarer:

 1. Tycker inte att ni överdriver! Har försökt skänka via sms men det gick inte. Testar imorron igen!!!

  SvaraRadera
 2. Tack Lisa! Snäll du är! Kul att du är aktiv i kommentatorsspåret också ;)
  Konstigt att det inte funkade med sms! Hör av dig om det inte fungerar så får vi kolla upp det!!

  SvaraRadera
 3. Det funkade inte för Mig heller!...men så kom jag på att det säkert är för att jag har "fast månadsavgift". Så jag skänker på annat sätt. :)

  När kommer pinsen, armbanden och reflexen?...och så ska ni få pengar för muggen, att skänka.

  Må gott!

  Annika

  SvaraRadera
 4. Jodå, nu funkade det! :)

  /Annika

  SvaraRadera