söndag 23 januari 2011

Snart ny vecka!

Ja, i morgon börjar en ny vecka! Veckan som gått har innehållit många fruktansvärda besked för nära vänner och bekanta och många tankar och funderingar har funnits i huvudet. Tårar har runnit på mina kinder...Ja, usch vad mycket hemskt det finns i livet... I torsdags blev vår Axel 8 månader och det var ju i och för sig en härlig dag, men samtidigt kommer det upp så mycket tankar om natten då han kom till världen och allt som vi drömt om blev så annorlunda...Ja, den där natten och första tiden med vår son kommer alltid finnas där i mig och länge länge göra att tårar kommer i mina ögon... Så denna veckan som kommer vill vi ska innebära lite mer glädjande besked och händelser! Än så länge har vi inte så mycket planer för veckan men det kommer säkert hända en del! På onsdag ska vi till sjukhuset och göra ultraljud på Axels hjärta. Det hoppas vi ger glädjande nyheter och det ska bli intressant att se hur det ser ut eftersom det var ett tag sedan vi gjorde det.

Idag har vi varit i Fur hos Axels farmor och farfar! Faster Linda och Tomas var där också! Vi gick en runda och sedan grillade vi korv och hamburgare ute på tomten! Mysigt!

I eftermiddags har jag varit på hockey medan Axel och bloggpappan varit hemma och lekt med lego! Eller bloggpappan har lekt och byggt med lego och Axel ätit på stora legobitar!

Nu blir det soffmys innan sängen väntar!

/Bloggmamman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar